E-mail értesítések beállítása:


Állíts be email értesítéseket, hogy mindig értesülj a számodra fontos eseményekről. A denxpert számos email értesítést kínál, az általad használt moduloktól függően. Ezek közül te választhatod ki azokat, amelyekről szeretnél emailt kapni.

Hogyan szabd személyre az email értesítéseid?

  1. Menj a Felhasználói profilokba a jobb felső sarokban, majd válaszd az E-mail értesítéseket.
  2.  A megnyíló ablakban kapcsold be a checkboxot azoknál az értesítéseknél, amikről szeretnél emailt kapni. 

  3. Kattints a Mentésre


Jelenleg a WASTE modulhoz nem kapcsolódnak email értesítések. A csak WASTE hozzáféréssel rendelkező felhasználók ezért "Nincs beállítható értesítésed!" üzenetet fognak látni az értesítés beállítások helyén.

Értesítések beállítása más felhasználóknak

BASE hozzáféréssel rendelkező kulcsfelhasználóknak lehetősége van testre szabni más felhasználók értesítési beállításait is. Ezáltal az ezzel megbízott személyek könnyedén kontrollálhatják, hogy kollégáik biztosan megkapják a munkájukhoz kritikus értesítéseket. 


  1. A BASE modulban menj a Személyekre, majd válaszd ki a kívánt felhasználót.
  2. A megnyíló ablak Értesítések paneljén válaszd a Beállításokat.
  3. Állítsd be a kívánt értesítéseket a felhasználóhoz.
  4. Mentsd el az értesítések beállításait, majd válaszd a Mentést a felhasználó szerkesztése ablakban is.



Rendszerértesítések beállítása:

A Rendszerértesítések segítségével már közvetlenül a denxperten belül értesülhetsz a téged érintő eseményekről és naprakész lehetsz a rendszer állapotáról. Az értesítéseket a jobb felső sarokban található Értesítések (harang) ikonra kattintva érheted el. A hozzá kapcsolódó piros címke az olvasatlan értesítéseid számát mutatja.



A megnyíló értesítés listában az egyes értesítésekre kattintva megnyílik az értesítéshez tartozó feladat. A listában kék háttérrel jelennek meg a még olvasatlan értesítések. Az egyes értesítéseket az értesítésre kattintva, vagy a hozzájuk tartozó Elolvasva (pipa) ikonnal állíthatod elolvasottra. A lista tetején, a Beállítások mellett található Minden elolvasva gombbal az összes értesítésed olvasottra állíthatod egy lépésben.


Első ütemben csak korlátozott számú eseményhez tudsz rendszeren belüli értesítést beállítani. Elsőként a Feladatokhoz kapcsolódóan állíthatsz be értesítést a következő eseményekhez:
  • új feladatod érkezett
  • megváltozott egy téged érintő aktív feladat státusza



Értesítések beállítása


1. Nyisd meg az Értesítéseket a jobb felső sarokban található értesítések ikonnal.

2. Válaszd a Beállítások gombot.



3. A megnyíló panelen kapcsold be a kívánt értesítéseket az Értesítések oszlopban. Az egyes értesítéseket csak e-mail értesítéssel együtt tudod használni, ezek jelenleg összefüggnek.