Miután kiválasztottad az összes releváns jogszabályt, elkezdheted a megfelelőségi vizsgálatot a telephelyedre vonatkozóan. Nyisd meg a jogszabályokat, és görgess le a követelményekig. Itt találod a kérdéseket, amelyekre 4 válasz adható:

  • Igen (Zöld) – a telephelyed megfelelt 
  • Nem (Piros) – a telephelyed nem felelt meg
  • Folyamatban van (Sárga) – a feladatok folyamatban vannak a megfelelőséghez 
  • Nem releváns (Fehér/Nincs szín) – ez a bizonyos követelmény nem releváns a telephelyedre 



Minden adott válasz a Kommentek és előzmények mezőben rögzítésre kerül, ahol megjegyzéseket is hagyhatsz kollégáidnak. Ha törölni szeretnéd a válaszod, akkor a válaszok alatt a kattints a „Válasz törlése” gombra.


Minden követelménynél létrehozhatsz egy új feladatot a megfelelés megvalósításához. A Feladatok menü további részleteinek megtekintéséhez olvasd el az Új feladat létrehozása cikket. Továbbá dokumentum csatolására is lehetőség van az egyes követelményeknél.



Listázási lehetőségek a Feladatok menüben


Felhívjuk figyelmedet, hogy standard felhasználóként két listázási lehetőséged van, és ha vezetőségi jogokkal rendelkezel, akkor egy további lehetőséged is van. Ezeket a listázási lehetőségeket Feladatok menüben a jobb felső sarokban található. Az első lehetőség felsorolja a következő 2 hétben esedékes feladataidat. A második opcióval minden feladatodat listázhatod függetlenül a státuszától. A harmadik menedzsment opció felsorolja az összes kolléga feladatait függetlenül a feladat státuszától. 



További cikkek a Feladatok menühöz


További hasznos cikkeket találsz a Feladatok menüben az alábbi linkek követésével: