Kezdőlap exportálása


A Kezdőlapot pl. egy vezetőségi felülvizsgálatra exportálhatod pdf formátumban a bal felső sarokban található PDF EXPORT gombra kattintva. A felugró ablakban válaszd ki a megtekinteni kívánt tartalmat, majd kattints az EXPORT gombra.



Jogszabályi információk exportálása


Egyetlen kattintással exportálhatod egy adott jogszabály minden részletét és annak követelményeit. A jobb felső sarokban használd a PDF EXPORT gombot.



Releváns jogszabálylista exportálása


Nyisd meg a Releváns jogszabályok menüt, és a jobb felső sarokban kattints az Export gombra. Válaszd a „Releváns jogszabály lista mentése” lehetőséget, majd kattints a Letöltés gombra.



Nem-megfelelőségi riport exportálása


Nyisd meg a Releváns jogszabályok menüt, és a jobb felső sarokban kattints az Export gombra. Válaszd a „Nem-megfelelőségi riport” lehetőséget, majd kattints a Letöltés gombra. Az exportált lista legfeljebb 50 olyan jogszabályt tartalmaz, amelyekre vonatkozóan a követelményeknek a szervezet nem felel meg, a megfelelés folyamatban van vagy még nincs válasz.  



Határozat lista exportálása


Nyisd meg a Határozatok menüt, és kattints a jobb felső sarokban az Export gombra. Válaszd a „Határozat lista mentése” opciót, majd kattints a letöltésre.



Határozatok nem-megfelelőségi riportjának exportálása


Nyisd meg a Határozatok menüt, és kattints a jobb felső sarokban az Export gombra. Válaszd a „Nem-megfelelőségi riport” lehetőséget, majd kattints a Letöltés gombra. Az exportált lista legfeljebb 50 olyan határozatot tartalmaz, amelyekre vonatkozóan a szervezet nem tett eleget valamely kötelezettségének, folyamatban van vagy még nincs megválaszolva.



Teljes Határozat tartalom exportálása


A harmadik exportálási lehetőség a Határozatok menüpontban tartalmazza az összes engedély összes kötelezettségének és azok összes információjának teljes listáját.



Feladatok exportálása


A feladatok exportálásához lépj a Feladatok menübe, és a jobb felső sarokban először válaszd ki valamely listázási lehetőséget. Ezután kattints a listázási lehetőség melletti excel export ikonra.



Önellenőrzés exportálása


Két lehetőség van az önellenőrzések exportálására. Az Önellenőrzés menüpont jobb felső sarkában exportálhatod az önellenőrzések teljes listáját az Excel formátumban. Egy adott önellenőrzés megnyitásánál a jobb felső sarokban található export gombbal exportálhatod az Önellenőrzés teljes tartalmát pdf formátumban.